ALÍZ VENDÉGHÁZ

Rólunk

Vendégházunk Békéscsaba központjától 5 perc, a vasút- és buszállomástól 15 perc sétára található.

A földszinten 4 saját fürdőszobával és wc-vel ellátott kétágyas szoba található. A vendégek kényelméről itt még egy közös konyha étkezővel gondoskodik.

Az emeleten található két stúdiószoba és egy apartman, saját fürdőszobával és wc-vel. A stúdiókban és az apartmanban saját konyhasarok került kialakításra. A stúdió szobák egy légterűek, míg az apartman 2 hálószobával és egy amerikai konyhás nappalival rendelkezik.

A vendégháznak zárt udvara van, ahol korlátozott számban parkolásra is van lehetőség. A panzió előtt is lehet ingyenesen parkolni. Ez a terület nem őrzött, de kamerával megfigyelt.

Az udvaron grillezésre és bográcsozásra is lehetőség van. Bográcsot és tűzifát tudunk biztosítani. A 20m2-es fedett terasz baráti beszélgetése is tökéletes és kényelmes helyszín.

Vendégházunk összes szobája légkondicionált. Ingyenes wifi kapcsolat biztosított.

Közvetlen szomszédságunkban étterem található. 15 percnyi sétával eljuthatunk a kiváló termálvizű Árpád Fürdőbe. Békéscsaba kiemelt rendezvénye a nemzetközi hírű Csabai Kolbászfesztivál, melyre mi is szeretettel várjuk a városunkba látogatókat. A rendezvény helyszín 5 perc autóútra van tőlünk.

Tisztelettel kérem a telefonos GPS-el érkező vendégeket, hogy ne fogadják el ha ki akarja vezetni Önöket a városból!


A szálláshely GPS koordinátái: 46.672044, 21.093854

Érkezéskor mindenképpen hívjon fel minket, mivel mi nem tartózkodunk folyamatosan a vendégházban! +36302380701

Várjuk szeretettel! Bármilyen kérdéssel, kéréssel forduljon hozzánk bizalommal!

Kotroczó Károly és Katalin